![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam skrypt ktory pobiera zawartosc pliku i nastepnie nadpisuje ja i wykorzystuje w tooltipie ( chmurce ) jednam mam maly problem, informacje pobieram z jednego z dwoch dostepnych serwerow nazwe je A i B A pobiera bez problemu, lecz gdy pobiera z B wyskakuje błąd
do serwera A nie mam dostepu lecz posiadaja takie same pliki... glowkowalem glowkowalem i wymyslilem ze moze to byc zly .htaccess i nagłowki sprawdzilem to i na serwerze A sa nastepujace nagłówki
a na serwerze B
czy jednak w zla strone mysle ? Bardzo prosze o pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dziękuje za wszystkie wypowiedzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam Ten post edytował celes 19.02.2012, 13:24:18 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziekuje za odpowiedz sprobuje dalej przestudiowac co to moze byc
czyli raczej jquery cos nie lapie.... jakby nie bylo odpowiedzi z serwera ... tak patrze po skryptach w pierwszym nie lapie callbacka a w drugim tak... wracajac do content-type - text/plain lub text/html to wywal mi blad MIMA Ten post edytował celes 19.02.2012, 22:51:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 01:11 |