![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 369 Pomógł: 2 Dołączył: 1.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, przez ostatnie parę dni wzięła mnie wielka ochota na napisanie takich skryptów jak:
Wyświetlanie ilości zarejestrowanych użytkowników(Działa), Wyświetlanie ilości użytkowników online (Działa lecz wymaga konserwacji, objaśnie później), Wyświetlanie ilości gości na stronie ( Nie działa ), Wyświetlanie wszystkich miesięcy przed aktualnym ( Nie działa, i nie mam idei w jaki sposób to zrobić ), Czas na objaśnienia : Wyświetlanie ilości użytkowników online: Kod:
Jakie problemy tutaj? Jeszcze wczoraj myślałem, że wszystko jest ok, ale dziś rano wchodzę na strone i patrzę 12 na 13 zarejestrowanych jest online, więc już wiedziałem, że coś jest nie tak, ponieważ gdy się zalogowałem nie inkrementowało liczby online. Proszę o pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wyświetlanie ilości użytkowników online: Kod:
Do bazy danych nie dodaja sie wogole wyniki ( jest to klauzula else z wczesniejszego, czyli ile uzytkownikow online) i zawsze jest rowne 0 nawet gdy sa goscie Wyswietlanie miesięcy wszystkich przed aktalnym: Kod, bynajmniej to co probowalem zrobic:
Nie wiem czy cokolwiek dobrze zrobilem, ale bardzo prosze o pomoc, z gory dziekuje, i daje pomogl za kazda pomoc Ten post edytował Raven1122 15.02.2012, 14:26:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
A ja chyba prosiłem Cię jeszcze, byś się zastosował do tematu. Masz tam kupę wskazówek, których nie chce mi się teraz specjalnie dla Ciebie ponownie wypisywać. Czy tak trudno to zrobic? Czy naprawdę trzeba aż w trzech postach o to prosić?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 19:40 |