![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam na stronie tabelkę z wszystkimi obrazkami w danym folderze, obok odsyłacz o nazwie [X], która ma za zadanie usunąć plik.
Obrazki się ładują itp. ale nie mogę usuwać plików, otrzymuje błąd, który wkleiłem niżej. Błąd który otrzymuje to: Kod Notice: Undefined index: file in E:\Domains\b\beauty-4u.co.uk\user\htdocs\admino.php on line 30 Warning: ftp_delete() [function.ftp-delete]: Could not delete obrazki/: Invalid argument in E:\Domains\b\beauty-4u.co.uk\user\htdocs\admino.php on line 30 Kod akcji:
Kod hyperlinka (chyba nie potrzebny, ale w razie czego):
Proszę o pomoc, wiem, że błąd jest w echo ftp_delete($conn,"obrazki/".$_REQUEST['file']);, lecz nie wiem jak to naprawić, jestem niemal początkujący. Pozdrawiam Ten post edytował atyll 13.02.2012, 13:29:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wcześniej już próbowałem GET, też nie idzie.
Ale mnie się wydaje, że to tak nie pójdzie, bo jak widać, mój kod generuje kilka odsyłaczy, więc skąd niby kod akcji będzie wiedział skąd wziąść to $file? Potrzebuje jakiś kod, który uzyskałby mi wartość z index.php?delete=wartosc_ktora_potrzebuje! Pomoże ktoś? Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 10:33 |