![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam na forum, bawię się od niedawna php i teraz przyszła kolej na bazy danych, udało mi sie uzyskać połączenie oraz wyświetlić zawartość bazy danych, ale nie mogę nic dodać przez formularz.
Baza danych w mysql: Komentarze Tabela: komenty Zmienne: tekstkoment (tylko tekst) datakoment (data w formacie xxxx-xx-xx) Wyświetlenie bazy danych: baza.php
komentarze.html.php:
Nieszczęsne niedziałające dodawanie: dodawanie.php
Proszę o jakąś pomoc w tym temacie, wałkowałem dużo postów w tym temacie, ale po prostu nie kumam jak to ma działać. pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, poprawiłem na mysqli, teraz mam tylko komunikat, że dane z formularza dotarły, ale w bazie danych nie mam nowego wpisu?
Co do rozumienia błędu, to znam jego tłumaczenie, ale nie rozumiem jak to poprawić. Dla Ciebie to trywialne, a ja się męczę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kurcze, może jednak ktoś ma jakieś rozwiązanie tego problemu. Jeżeli dane z formularza dotarły, to dlaczego nie ma ich w bazie danych?? ? ? Ten post edytował sadek86 11.02.2012, 21:23:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 11:37 |