![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, napisałem sobie funkcję slider'a.
Jako container zdefiniowałem id div'a. Na stronie mam 2 slidery, dlatego też chciałbym ją odpalić 2 razy, oczywiście wartość container jest inna. Mam dwa div'y sliderów: Dlatego też odpalam funkcję:
W wyniku otrzymuję wykonanie funkcji raz w div'ie "sponsors", a raz w div'ie "partners". Chciałbym by funkcja została wykonana dla obydwu div'ów. Bardzo proszę Was o pomoc... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
window.onload = startLoading;
powyższe wykona Ci się tylko raz i tylko jedno przypisanie a widzę, iż Twoją intencją było, by dla wszystkich po załadowaniu strony... poza tym daj to live gdzieś gdyż nie chce mi się aż tak dokładnie analizować wszystko na sucho... edit. ps może tak na szybko pomoże coś w stylu:
tylko przy szybkim załadowaniu strony a zbyt późnym ajax'a też to się nie wykona, skoro korzystasz z jQ to zamiast: window.onload = startLoading; mogłeś napisać: $(startLoading); Ten post edytował zegarek84 9.02.2012, 18:28:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 12:29 |