![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 36 Dołączył: 2.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W sumie to nie musi być z WP7, może być android, byleby nic od apple (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Obecnie mam telefon na kartę i dobrze mi z tym, ale to 6-letnia nokia i już trochę słuchawka nie tego i bateria też nie bardzo i wyświetlacz też (tak, nokie też się psują (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ). Chciałbym zatem kupić sobie jakiegoś smarta, ale znajomi mówią że bez abonamentu to kupę kasy wyłożę, a myślałem o czymś do 500zł. Byleby dało się z tego dzwonić, wysyłać smsy i żeby miało wifi - wejścia na słuchawki, aparatu ani żadnych bajerów. Mam tylko dwa wymagania - żeby bateria jeśli się tylko dzwoni i smsuje trzymała dłużej niż 24h i żebym mógł na to pisać aplikacje w języku który znam - c# albo java. Hmmm, a jak to jest z Javą na WP7? Da się, czy raczej wszystkie smartfony to takie zamknięte ekosystemy jak iOS-owe?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Nie korzystałem z WM, więc nie mam porównania. Jeśli korzystałeś z nawigacji samochodowej, to prawdopodobnie działała ona pod WinCE, czyli coś w pobliżu WM. Cytat MS i Nokia robią wszystko, by WP7 był popularny, a kolejne duże wydanie (Apollo lub jak kto woli Windows Phone 8) postawi WP na równi z konkurencją. Ale oni przespali swoje 5 minut. Był na to czas, nie skorzystali. WP7 ma szanse tylko wtedy, gdy wprowadzi jakąś rewolucję. A kolejne update'y wprowadzają tzw. "duperele", typu wycinanie i wklejanie tekstu. Co ten telefon ma takiego, czego nie ma iPhone, czy Android? Za taką kasę jest sens kupić choćby iP 3gs... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 28.09.2025 - 11:35 |