![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 36 Dołączył: 2.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W sumie to nie musi być z WP7, może być android, byleby nic od apple (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Obecnie mam telefon na kartę i dobrze mi z tym, ale to 6-letnia nokia i już trochę słuchawka nie tego i bateria też nie bardzo i wyświetlacz też (tak, nokie też się psują (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ). Chciałbym zatem kupić sobie jakiegoś smarta, ale znajomi mówią że bez abonamentu to kupę kasy wyłożę, a myślałem o czymś do 500zł. Byleby dało się z tego dzwonić, wysyłać smsy i żeby miało wifi - wejścia na słuchawki, aparatu ani żadnych bajerów. Mam tylko dwa wymagania - żeby bateria jeśli się tylko dzwoni i smsuje trzymała dłużej niż 24h i żebym mógł na to pisać aplikacje w języku który znam - c# albo java. Hmmm, a jak to jest z Javą na WP7? Da się, czy raczej wszystkie smartfony to takie zamknięte ekosystemy jak iOS-owe?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh, no to troche prywaty zrobie: http://allegro.pl/show_item.php?item=2097281460
mam nadzieje ze mnie moderatorzy nie zjedzą:-) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.09.2025 - 17:42 |