![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 276 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem, mianowicie zapisuję pobrane dane z bazy do pętli while i w efekcie powinienem otrzymać WSZYSTKIE wpisy z bazy, a otrzymuję tylko jeden ;/ Dlaczego? Kod:
Drugie pytanie, to jak mogę zapisać dane funkcji time() na normalny czas ? Pozdr. Ten post edytował Mody23 7.02.2012, 08:55:07 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
$tabela_pmsg = '.....'
Przecież ty w pętli za każdym razem nadpisujesz zmienną $tabela_pmsg, nic więc dziwnego, że zawiera tylko ostatni wynik. Rozróżniaj dopisywanie do zmiennej od nadpisywania zmiennej. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 276 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
$tabela_pmsg = '.....' Przecież ty w pętli za każdym razem nadpisujesz zmienną $tabela_pmsg, nic więc dziwnego, że zawiera tylko ostatni wynik. Rozróżniaj dopisywanie do zmiennej od nadpisywania zmiennej. Ale ja właśnie taki efekt chcę osiągnąć, że każdy wpis oddziela się osobnym wierszem w tabeli. Chyba że coś źle zrozumiałem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 03:07 |