![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2008 Skąd: Mysłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, pytanie moje może i głupie ale mam drobny problem z Notepad++ a właściwie z personalizacją. Wiem że udostępnia on możliwość zaznaczania składni w sposób następujący:
- klikam na <table> a on zaznacza mi składnię <table> oraz jej zamknięcie </table>, kiedyś miałem to włączone ale teraz tego nie ma... a potrzebuję tego gdyż ułatwia to sprzątanie w kodzie i poprawianie niedomkniętych składni lub na odwrót. Jeśli ktoś wie jak to uruchomić to na prawdę z góry bardzo dziękuję, szukałem ale nie znalazłem... Program zainstalowany mam w najnowszej wersji. Pozdrawiam (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, nie wiem, czy ktoś jeszcze będzie mi mógł pomóc, ale nie chcę otwierać nowego wątku z Notepad++.
Jestem początkująca z tym programem, i dopiero odkrywam jego funkcję, dlatego chiałabym się zapytać o jedną rzecz, być może jest to coś prostego, ale w tym momencie tego nie wiem. Mianowicie, czy jest możliwość dopisywania słowa na końcu każdej linijki do tekstu? np. do takiej listy: 1. tu jest teks/ 2. tu jest tekst/ 3. tu jest tekst/ itd, llista jest bardzo długa, a kopiuj wklej do każdej linijki jet bardzo uciążliwe. Bardzo proszę o pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 01:26 |