![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, napisałem kod w którym są 3 inputy chcę aby po kliknięciu buttonu były dodawane kolejne 3 i tak dalej i tak dalej. znalazłem na internecie pewien poradnik ale mi nie wychodzi :/ prosze o pomoc oto skrypt java script:
<script type="text/javascript"> <!-- function dodaj_element(kontener){ var znacznik = document.createElement('input'); znacznik.setAttribute('type', 'text'); znacznik.setAttribute('name', 'plik'); znacznik.className = 'upload'; var kontener = document.getElementById(kontener); kontener.appendChild(znacznik); } //--> </script> Oto mój kod PhP:
Gdzie tu jest błąd (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) prosze o pomoc Ten post edytował gruchanerka 4.02.2012, 19:29:48 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeczytaj mój post wyżej. Jest to jedyne słuszne rozwiązanie. Jeśli chodzi o nadawanie różnych nazw kolejnym inputom to po stronie JS nie stanowi to problemu. Problemem będzie jednak odczytanie wartości tych pól po stronie PHP, ponieważ nie bedziesz wiedział, jaką liiczbę pól input przesyła użytkownik. Masz zatem dwa wyjścia:
1. albo to rozwiązanie, które Ci podałem, z banalną pętlą w PHP, 2. albo dynamiczne zmienianie nazw pól po stronie JS i już nie tak banalna pętla w PHP. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 15:07 |