![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Proszę was o ocenę mojego małego skryptu portalu społecznościowego, a zarazem poszukuję osoby do współpracy (grafika), najlepiej w moim wieku (15lat), który mógłby zaprojektować nowy layout strony.
www.znajomek.unixstorm.org może i nazwa trochę zrąbana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) można zawsze zmienić. Portal tworzony od zera, tylko przeze mnie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wasze umiejętności tworzenia dziur w aplikacjach i ich wzajemne wypominanie sobie później są niesamowite, godne podziwu. Szkoda, że ja tak nie umiem... Szkoda, że mi nikt nie scrackował hasła... I potem o tym nie napisał. I że ja wcześniej nie napisałem, że nie wiem o co chodzi a ktoś później, ale wcześniej niż przed crackowaniem napisał, że nadal ma moje hasła... Panowie, jak chcecie sobie poopowiadać jak fajne macie dziury, to może na pw?
Pierwsze, co sobie pomyslalem jak zobaczylem css: DA FUCK!? a pozniej im glebiej w strone tym wiecej da fakow... To nie moze wygladac jak strona domowego przedszkola sprzed 20 lat. I w ogole robisz na stronie divy, traktujac je jak tabelki. To gdzie tu sens tych div'ow? Cytat Something is wrong in your syntax obok ') ) order by znajomek_zmysli.id desc limit 0,20' w linii 10 co to? Cytat 16 W galerii zabrania się umieszczania zdjęć niezgodnych z Polskim prawem a jakie to sa zdjecia niezgodne z polskim prawem? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 10:53 |