![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod:
Gdy włączam stronę wyskakuje mi taki błąd: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\usr\krasnal\www\oz3h\file.php:7) in c:\usr\krasnal\www\oz3h\file.php on line 36 Nie wiem o co chodzi, szukałem już o tym na forum lecz nic nie znalazłem co mogło by mi pomóc (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) Ten post edytował oz3h 5.12.2006, 22:16:28 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 1 Dołączył: 2.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdaje sobie sprawę, że temat był poruszany dość dawno, ale podane rozwiązanie mi osobiście się nie podoba i chciałbym dodać swoją radę. Ktoś już wspomniał ze nie można wysłać headera, bo już został wydrukowany tekst na stronie po przez funkcje echo lub inna. Ja chciałbym dodać ze wcale to nie musi być nic drukowane przez php tylko zwykła spacja przed kodem lub na jego końcu. Warto sprawdzić wszystkie pliki includowane do kodu właśnie pod względem spacji/enterow (lub innych białych znaków) przed kodem lub na końcu kodu PHP, czyli przed i po znacznikach <?php i ?>
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 22:19 |