![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 3 Dołączył: 3.04.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam, niedawno zacząłem dopiero poznawać wyrażenia regularne stąd więc moje problemy
i tak zmienne
przyjmują one wartości jakie chciałem. poźniej natomiast zaczynają się schody
zdaję sobie sprawę że jest tu wiele błędów, ale liczę że znajdzie się jakaś dobra duszyczka i je wskaże bądź chociaż poda jakieś wskazówki co tu zmienić pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w plemionach masz wiele tabel zagnieżdżonych w innych tabelach, nieraz zmieniają strukturę... ech nie grałem już z 2 lub 3 lata ^^
do wyszukiwania informacji w drzewie DOM znacznie lepszym narzędziem od wyrażenia regularnego będzie (wybierz sobie lub poszukaj innej biblioteki która obudowuje PHP DOM): PHP DOM phpQuery PHP Simple HTML DOM Parser Po pobraniu odpowiedniej porcji informacji dopiero jeśli zachodzi potrzeba baw się z wyrażeniami regularnymi (i tak masz limit 5 akcji na sekundę ^^) swoją drogą skorzystaj też z danych serwerowych gdzie można sobie dowolne listy ułatwiające grę z nich wygenerować |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 21:49 |