![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 1 Dołączył: 24.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Naoglądałem się reklam Plusa LTE szczujących łaczem mobilnym z prędkością 100Mb/s za jakieś 60pln na miesiąc (przy umowie na dwa lata), tak więc ciągle mi ta opca chodzi po głowie. Przy przesiadce z łącza 1Mb/s z kablówki pewnie by mi łeb urwało.
Pytanie: czy warto. Macie doświadczenia z tą ofertą? Ktoś tego używa? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@uupah5 widzisz kolego, tak się składa że akurat Polskie prawo autorskie znam dość dobrze, aby czytając twoje brednie szeroko się uśmiechnąć. Powiem tak, zastanowił bym się nad pewnością siebie na twoim miejscu, bo nie jest tak jak piszesz, a bezprawne kopiowanie,powielanie itd. niezależnie czy dla siebie czy kolegów z huba jest zgodnie z art. 278 § 2 KK przestępstwem.
btw. naprawdę nie interesuje mnie czy masz linuxa i darmowe oprogramowanie od którego zgodnie z naszym prawem powinieneś odprowadzić podatek (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nie rozumiem tylko dla czego każdy z was się tłumaczy... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 07:56 |