![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jestem zainteresowany zakupem skryptu ala demotywatory Autor skryptu dał możliwość pobierania automatyczego treści z innych stron (demotywatory.pl, wiocha.pl, kwejk.pl) (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) Czy to jest aby na pewno legalne? On przekonuje na aukcji, że TAK. Ale ja nie mam pewności... Co o tym myślicie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a oto zdanie właściciela skryptu...
" Jeśli będzie Pan kopiwał w takiej formie, jak robi to skrypt - jest to w 100% legalne (nawet gdy ACTA wejdzie w życie) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chodzi tutaj o podpis na obrazku, który wskazuje jakie jest jego źródło, kopiując z demotywatorów, wiochy czy kwejka na zdjęciach dodany jest znak wodny - czyli oficjalnie - nie kradnie Pan zdjęcia, a używa powołując się na źródło (reklamując jednocześnie dany serwis). " Generalnie kopiuje się całą zawartość danej rzeczy... to chyba tak jak kopiowanie całych artykułów z podaniem informacji, że pochodzi z danego portalu... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 06:56 |