![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 2 Dołączył: 2.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam oto taki problem. Chce utowrzyc wykres przy pomocy skryptu, skrypt pobiera dane do wykresu dzięki: gdzie liczby oznaczaja odpowiednie miejsce w wykresie. Pisałem już w przedszkolu ale nie otrzymałem odpowiedzi. jak przerobić to tak, aby pobierane były liczby z bazy danych. dostałem coś takiego:
Lecz to niestety nie działa. ktoś ma może jakiś pomysł ? walcze z tym już pare dni i 0 efektów (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 2 Dołączył: 2.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
działa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) teraz własnie jak pozbyć się tego by nie pokazywało do 100 ?
edit: Pobieram dane do osi oy:
moze to w czyms pomoze. bo po mimo tego os jest dalej do 100 zauważyłem, pewien problem, czasami na osi oY pokazuje np co 20 do 100 tak jak było przy procentowych, ale zdarza sie, ze na osi oY zaznacza dobrze, np. max 16, ale wyniki na wykresie przedstawiane są daej w takiej postaci jakby maksymajną wartością bylo 100 Ten post edytował mazyl 25.01.2012, 15:05:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 08:07 |