![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 8 Dołączył: 16.12.2011 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki problem:
otoz chcialbym w swoim serwisie ogloszeniowym zrobic cos takiego, aby do kazdego kto wrzucil ogloszenie platne (specjalne, max) otrzymal powiadomienie na e-mail, ktory zostal podany jako kontakt o konczacej sie dacie waznosci ogloszenia - np 3 dni przed uplywem daty waznosci. zadanie mialoby byc wykonywane codziennie np o 00:01. hmm pewnie pasowaloby to wykonac w CRON'ie. tylko pytanie JAK?i CZY jest taka mozliwosc? do e-maila powiadamiajacego pasuje dodac link z mozliwoscia przedluzenia ogloszenia na kolejny okres, jesli ogloszenie platne to mozliwosc doplaty. przedluzenie od daty zakonczenia na wybrany okres. jakies wskazowki?bede wdzieczny! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 76 Dołączył: 27.12.2011 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakieś błędy? Cokolwiek innego? Patrząc na ten kod, chociaż nie jestem obeznany z Kohaną to śmiało mogę stwierdzić, że na pierwszy rzut oka wszystko powinno być okej. Tylko dalej nie wiem czego nie potrafisz zrobić, tj. zrozumiałem czego nie potrafisz zrobić, ale jaki to ma związek z tym co tu podałeś? To jest ten twój kod, który przerobiłeś? Brak źródeł innych plików jakoś nie bardzo pomaga zrozumieć co "tu" nie działa. skoro napisałeś że plik extended.php Ci nie działa, to dlaczego nie umieściłeś tu jego źródeł(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Nikt nie jest jasnowidzem, chyba, że to ja jestem na prawdę tak ślepy i nie jestem w stanie ci pomóc.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 04:04 |