Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [Łódź] Drobne zlecenie - rozbudowa strony HTML na CakePHP
piotrek@mente.pl

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam
Poszukuję freelancera, który zaprogramuje kilka prostych operacji na istniejącej stronie internetowej.
Strona w HTML jest, projekt grafiki jest - dodatkowo mam gotowy bardzo dokładny opis funkcji- żeby nie było niejasności.

Modyfikacje to dodanie logowania, rerejestracji konta, mini sklepik - dwa produkty, płatność online.

Sprawa na 2-3 dni dla sprawnego kodera. Zależy mi na CakePHP ze względu na perspektywy dalszej rozbudowy. Własne frameworki odpadają.

Prace wyceniam na około 500 zł.

Proszę o kontakt mailowy na prawdę poważne osoby, gdyż od amarotszczyzny już mi ręce opadają!

Pozdrawiam

Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
404

-----

Cytat(solr @ 24.01.2012, 16:45:46 ) *
(...)
3) Zawsze mnie to interesowało, Kim ty jesteś, aby oceniać ile czasu potrzebne jest na zrobienie tego, by mówić profesjonalistą ile czasu im to zajmie? Jeżeli umiesz takie zlecenie wyestymować z taką dokładnością, to znaczy, że umiesz to zrobić na poziomie takim jak zrobił by to profesjonalista. Czyli zamiast pisać tego posta, mogłeś w międzyczasie logowanie zaimplementować (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
4) Z drugiej strony 30 min. na rejestrację i logowanie? Chyba nie masz o tym większego pojęcia...
5) I ostatnie. Dobry programista - freelancer, taką drobnicą raczej nie będzie zainteresowany. A już na pewno nie za 50 PLN za godzinę.
(...)

Z ust mi to wyjąłeś (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post
Ilware

-----

Cytat(404 @ 24.01.2012, 16:49:27 ) *
Z drugiej strony 30 min. na rejestrację i logowanie? Chyba nie masz o tym większego pojęcia...

Jakiś skrajnie zły, i nie zabezpieczony pomieszany php z html i bez walidacji by się dało (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 14.10.2025 - 22:21