![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Poszukuję freelancera, który zaprogramuje kilka prostych operacji na istniejącej stronie internetowej. Strona w HTML jest, projekt grafiki jest - dodatkowo mam gotowy bardzo dokładny opis funkcji- żeby nie było niejasności. Modyfikacje to dodanie logowania, rerejestracji konta, mini sklepik - dwa produkty, płatność online. Sprawa na 2-3 dni dla sprawnego kodera. Zależy mi na CakePHP ze względu na perspektywy dalszej rozbudowy. Własne frameworki odpadają. Prace wyceniam na około 500 zł. Proszę o kontakt mailowy na prawdę poważne osoby, gdyż od amarotszczyzny już mi ręce opadają! Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 25 Dołączył: 22.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(...) 3) Zawsze mnie to interesowało, Kim ty jesteś, aby oceniać ile czasu potrzebne jest na zrobienie tego, by mówić profesjonalistą ile czasu im to zajmie? Jeżeli umiesz takie zlecenie wyestymować z taką dokładnością, to znaczy, że umiesz to zrobić na poziomie takim jak zrobił by to profesjonalista. Czyli zamiast pisać tego posta, mogłeś w międzyczasie logowanie zaimplementować (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 4) Z drugiej strony 30 min. na rejestrację i logowanie? Chyba nie masz o tym większego pojęcia... 5) I ostatnie. Dobry programista - freelancer, taką drobnicą raczej nie będzie zainteresowany. A już na pewno nie za 50 PLN za godzinę. (...) Z ust mi to wyjąłeś (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 11:50 |