![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A więc chodzi o to, mam zrobione "SELECT * FROM `pojazdy` WHERE WLASCICIEL=`test`) i pobiera i odczytuje w porządku, jednak jest tak ze mam dwa razy wlasciciela test, jednak z innymi wartosicami, jak moge pobrać oby dwa i zapisac to ?
Przykład, mam coś takiego ID | WLASCICIEL | wartosc 1 | wartosc 2 | wartosc 3 | 1 | test | 56 | 16 | 513 | 2 | test | 25 | 67 | 54 | wlasiciel jest tu i tu taki sam, jednak wartosci sie zmieniają, chce pobrac te i te wartosci, jest taka moziwosc ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 76 Dołączył: 27.12.2011 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Człowieku, trzeba było napisać w jakim języku chcesz to mieć. Przecież w każdym języku pisze się inaczej. Po za tym jak mi się zdaje to nie forum dot. squirrel'a tylko języków programowania web'owego. Jeśli chcesz pisać sobie pluginy do modów GTA San Andreas ewentualnie innych gier z tej serii(domyślam się po kodzie), to poszukaj w ich dokumentacji jak używać ich funkcji..
Ten post edytował untorched 23.01.2012, 21:44:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 02:13 |