![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam z internetu taki formularz dot. zmiany hasła w panelu użytkownika:
W bazie hasła w rejestracji koduje tak: Teraz problem pojawia się w edycji i uwierzytelnianiu. Po wpisaniu hasła takiego, jak przy rejestracji, wyskakuje komunikat, że hasła są nieprawidłowe. Jednak po skopiowaniu zakodowanego hasła i wpisanie go w pole formularza - wszystko jest ok. Błędem jest odkodowywanie hasła w pliku dot. edycji hasła. Jak to naprawić? Dzięki, pozdrawiam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zabrałem z kodu tylko kawałek, lekko przerobiłem, działa, wywala notice i wyszło coś takiego:
Notice jest tutaj - if (empty($user[id]) OR !isset($user[id])) { tutaj - echo 'Witaj '.$user[nick].' zostałe/a pomylnie zalogowany/a, tutaj umieć ukryta strone tylko dla zalogowanych'; tutaj - if($_POST['zapisz']) i tutaj - echo $wiadomosc; jak to, niezdefiniowane? Jakby to usprawnić zważając na to, że chciałbym mieć poprawny ten kod. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 11:51 |