![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jak moge usunąć dolny pasek gdy mam strone szerokosci np 1400 a szerokosć ekranu np 1280, dodam że potrzebuje tego bo po obydwu stronach topu mam grafikę która zlewa sie z TOP'em jak na stronie http://www.50cent.com jednak top i grafika po lewej i prawej to odzielne jpg, ninimalna rozdzielczosc przy jakiej powinien sie pojawic dolny pasek to szerokosc topu czyli 900 px (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) oczywiście top i zawartośc strony musi być wyśrodkowana (IMG:style_emoticons/default/ohno-smiley.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki (IMG:style_emoticons/default/arrowheadsmiley.png) działa (IMG:style_emoticons/default/arrowheadsmiley.png) uzyskałem identyczny effekt jak na stronie 50cent'a , przy zmniejszaniu szerokości przeglądarki moja strona zachowuje sie identycznie..
Kod body { margin: 0 auto; padding: 0; outline: none; background: transparent url(images/background.jpg) top center no-repeat; background-color:#000000; } #Tabela_01 { position:relative; margin: 0 auto; padding: 0; outline: none; top:0px; width:900px; height:900px; } Tylko nie wiem dlaczego zawartość wszyskich divów wewnątrz #Tabela_01 mam przesuniętą o 1px w lewo we wszyskich przeglądarkach ale to nic przesunąłem o 1px i jest ok (IMG:style_emoticons/default/arrowheadsmiley.png) tylko nie wiem dlaczego.. (IMG:style_emoticons/default/wstydnis.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 15:49 |