![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Stworzylem sobie rotator grafiki ktory pod jednym adresem ma zmieniac grafike. Tzn jeden link odwolujacy sie do skryptu php ktory za pomoc mod rewrite jest "zmieniony" na plik jpg. Skrypt za pomoca switcha zmienia obrazek raz na dzien (przy uzyciu crona). Wszystko ladnie dziala do momentu wrzucenia adresu na forum np w sygnaturze jako [img], poprostu nie wyswietla sie obrazek. Moje pytanie jest takie czy wogole jest mozliwe dzieki temu co uzylem stworzenia takiego czegos? oraz dlaczego mi nie dziala. Podawac kodu raczej chyba nie musze skoro dziala normalnie poprzez wpisanie bezposredniego adresu zrewritowanego skryptu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod Nagłówki odpowiedzi Date Wed, 04 Jan 2012 13:15:10 GMT Server Apache Vary Accept-Encoding,User-Agent Content-Encoding gzip Content-Length 91 Keep-Alive timeout=1, max=100 Connection Keep-Alive Content-Type text/html A dokładnie ostatnia linijka: Content-Type text/html Widzisz, odpowiedź miałbyś od razu, jakbyś chociaż link podał (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) wstaw do tego swojego skryptu: Tylko na początku tego skryptu. EDIT: wróć! nie popatrzałem nawet na twój skrypt, tylko od razu w nagłówki zajrzałem. Chłopie, przecież ty wyświetlasz html! Zobacz sobie źródło strony: http://www.runescape.pc.pl/banner400x150.jpg Inaczej powinieneś to zrobić, zamiast html, wyświetlić od razu grafikę. Stosownych tematów od tego na forum jest zylion. Znasz już źródło problemu, dobrze myślałem że wyświetlasz link, a nie grafikę (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował by_ikar 4.01.2012, 14:22:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 16:38 |