![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2003 Skąd: Boston Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Od dluzszego czasu poszukuje panelu hostingowego...chodzi mi dokladnie o to ze chce aby po wypelnieniu formularza przeze mnie do dojego systemu zostalo dodane konto http i ftp. Czy mam jakies szanse dostac taki skrypt za darmo ? Prosze o odpowiedz. pozdrawiam Kamil Kruk |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Webmin jest w porządku ale trzeba sobie zdawać sprawę do czego się nadaje. Dla administratora chcącego ułatwić sobie pracę - jest ok. Można się łączyć po ssl i zmieniać większość kluczowych parametrów systemu (trzeba się tylko przyzwyczaić, że pliki konfiguracyjne będą wyglądały inaczej niż gdy je ustawialiśmy ręcznie). Jeśli jednak chodzi o panel, który można udostępnić userowi korzystającemu z hostingu to Webmina nie polecam. Niestety nic innego nie jestem w stanie w tej chwili polecić. W związku z czym ponawiam i precyzuje pytanie: czy istnieje napisany w php, sprawdzony i wygodny panel administracyjny dla hostingu, nadający się do udostępnienia go userom?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 06:43 |