![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Na mojej stronie z logów panelu wynika że 84% polaków rejestruje się na mojej stronie, A w bazie każdy ma ustawiony język PL, w pliku include/skrypty.php mam taki wpis: $jezyk = substr($_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'], 0, 2); I przy rejestracji jak ktoś kliknie "Zarejestruj", to dodaje się do pola "kraj" wynik z: echo $jezyk; Co się okazuje? - Każdy ma język "pl", prosiłem rosjanina aby wszedł na moją stronę i dałem tam "echo $jezyk;" i rosjanin powiedział że pisze mu tam "pl", więc co to ma być? :f Język przeglądarki też ma rosyjski i wgl. Prosiłbym o pomoc, bo już nie ogarniam tego.. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Przeanalizuj sobie access_log.
Poza tym, to zależy od tego, jak ma w przeglądarce poustawiane, z tego co pamiętam, to również były tam priorytety. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 16:09 |