![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 6 Dołączył: 19.12.2010 Skąd: Krzyżanowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Logo na forum - moglibyście sobie darować darcie łacha z Bożego Narodzenia? Jak ktoś nie katolik, to mógłby uszanować katolików, przynajmniej w Polsce (gdzie tam ostatnio bomby podkładali muzułmanie w kościołach? W jakiejś Afryce?), a jak ktoś katolik, to informuję uprzejmie, że "Bug się rodzi - moc truchleje" - nie jest najwyższego lotu.
Ten post edytował Janusz1200 2.01.2012, 17:32:52 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nadgorliwość?Nie wiem bo bug-z ang "błąd" szeroko stosowany w informatyce także i w polskim słownictwie,a Bóg robi wielką różnicę.Bez przesady,Panowie,komuś to ugodziło w wiarę,to może dżihad i święta wojna ?Ale jak widząc Pana ostatni post to chyba Pan wypowiedział prywatną wojenkę prosząc o usunięcie konta.
Tak więc może poprosi Pan na innych forach także na tych angielskojęzycznych ,aby nie używali tego słowa, napisać jakąś petycję do krajów anglojęzycznych (aby wymyślili sobie inne słówko), bo godzi to w chrześcijaństwo i w Pańską wiarę ,bo po Pana wypowiedzi tak mam to rozumieć. A może w ogóle przestanie się Pan parać w informatyce,bo tam tych bug'ów może być sporo ,po co na takie coś patrzeć, to nie po chrześcijańsku. Ten post edytował Niktoś 2.01.2012, 19:18:37 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak więc może poprosi Pan na innych forach także na tych angielskojęzycznych ,aby nie używali tego słowa, napisać jakąś petycję do krajów anglojęzycznych (aby wymyślili sobie inne słówko), bo godzi to w chrześcijaństwo i w Pańską wiarę ,bo po Pana wypowiedzi tak mam to rozumieć. Wiesz, nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu i fanatyzmu religijnego razem wziętych... (IMG:http://qan.interia.pl/chat/applet/chat_resources/images/chat_imgs/u-facepalm.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 05:43 |