![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Nie wiedziałem gdzie to napisać ale padło tutaj. Mam poważny problem ze spamem i multikontami na swoim forum. Syfią mi wszędzie gdzie się da. Ograniczenia dla nowych kont nic nie dają ( możliwość zakładania tematów po tygodniu). Wpadłem na pomysł aby zrobić weryfikacje za pomocą sms. Chciałbym aby to działało w ten sposób, że podczas rejestracji trzeba wpisać numer telefonu i na ten numer przychodzi sms z kodem który jest wymagany do zakończenia rejestracji ( numer może być użyty tylko raz, jeden user jeden numer.). Ważne żeby osoba rejestrująca się nie płaciła za sms, tylko ja. jak takie coś załatwić?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
codziennie rejestruje się około 700 kont z tego jakieś 15 - 20 % to śmiecie, więc koszta będą spore. Dlatego potrzebuje jak najtańszej oferty za 1 sms.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
codziennie rejestruje się około 700 kont z tego jakieś 15 - 20 % to śmiecie, więc koszta będą spore. Dlatego potrzebuje jak najtańszej oferty za 1 sms. Proponuje wiadomości ECO w SMSAPI - koszty można zbić nawet do 4 gr za wiadomość - wiele osób korzysta z kodów sms-owych, wystarczy je generować i wysyłać SMS'em |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 23:49 |