![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam chcialbym sie dowiedziec jak mozna zrobic prosty kalkulator oparty na PHP jak na stronie Poczty Polskiej w cenniku patrzylem na wszystkie kalkulatory w sieci i w ogole i nie wiem jak sie zabrac za to (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) probowalem z tym prostym kalkulatorem no ale nic nie przychodzilo mi do glowy (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) moze Drodzy koledzy macie troche pomyslow badz jakis poczatkowy kodzik ktory mozna rozwinac zeby pomoc koledze ktory jest w tym tepy jak but w ramach prezentu swiatecznego (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dziekuje za wszystko odpowiedzi od razu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Pomoc, to nie tylko "Dajcie kod gotowy jako przykład, nie musi być zgodny z tym co chcę" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pomocą są także linki do poradnikow czy wskazujące jak dane problemy ugryźć. Tutaj miało to miejsce. Wskazano Ci wyniki wyszukiwania do tego jak utworzyć formularz, jakich funkcji możesz potrzebować oraz instrukcje warunkowe. To w zasadzie podstawy każdego języka programowania. I dlatego też zasugerowano Ci byś albo w końcu ruszył głową zamiast czekać, albo dał to komuś by zrobił. Jako że twierdzisz, iż chcesz się uczyć, to siądź na tyłku i zacznij czytać ze zrozumieniem to co Ci wskazano.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 20:04 |