![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 15 Dołączył: 10.09.2006 Skąd: Siemianowice Śląskie / Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Chciałbym byście, drodzy forumowicze, napisali co sądzicie o projekcie folia dla mnie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) >> http://michal-borowiec.pl/index.php Proszę nie oceniać, kodu, bo to na razie tylko makieta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Założenia którymi się sugerowałem: > Lightweight > Clean > Light > User Friendly > Modern |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 15 Dołączył: 10.09.2006 Skąd: Siemianowice Śląskie / Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli jednak tak jak myślałem i utwierdziliście mnie - kontrast. Powalczymy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Poszczególne podstrony będą uzupełniane, i tak: kontakt - tam zajdą całkiem spore zmiany (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - formularze, mapy, kontakty, ogólnie trochę się tam znajdzie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) The big "B" - po ukazaniu się pierwszego numeru pisma, będą tam stosowane informacje. Pracuję nad grafiką, by lukę w czasie czymś zapełnić (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Suweniry - to po prostu będą gratisy, pliki do pobrania, ikony, ilustracje tapety tekstury fonty etc. Foto - będzie to feed z Flickr'a Bio - zmieni się, pracuję nad grafikami i złamaniem tekstu. Blog, na razie zostaje bez zmian. Muszę do końca roku skończyć stronę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 09:44 |