![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Proszę was o ocenę mojego małego skryptu portalu społecznościowego, a zarazem poszukuję osoby do współpracy (grafika), najlepiej w moim wieku (15lat), który mógłby zaprojektować nowy layout strony.
www.znajomek.unixstorm.org może i nazwa trochę zrąbana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) można zawsze zmienić. Portal tworzony od zera, tylko przeze mnie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 202 Pomógł: 36 Dołączył: 10.06.2011 Skąd: Dokąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O kurde... Nie wiem, co gorsze: kod, czy layout. Wybacz tą bezpośredniość, ale to jest koszmar. Ani pod Operą, ani pod IE (pod innymi nie chciało mi się już sprawdzać) nie klei się to. Pomijając fakt, że przy wrzucaniu avataru nie sprawdzasz nawet typu pliku... Design jest po prostu koszmarny, pseudofejsbukowy - masakra.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 02:53 |