![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 15 Dołączył: 10.09.2006 Skąd: Siemianowice Śląskie / Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Chciałbym byście, drodzy forumowicze, napisali co sądzicie o projekcie folia dla mnie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) >> http://michal-borowiec.pl/index.php Proszę nie oceniać, kodu, bo to na razie tylko makieta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Założenia którymi się sugerowałem: > Lightweight > Clean > Light > User Friendly > Modern |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 15 Dołączył: 10.09.2006 Skąd: Siemianowice Śląskie / Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@erix
Awww, literówka w twitterze, jakie faux pa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) serio (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nie zauważyłem wcześniej (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Przepisywanie linków będzie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Z kontrastem pokombinuję, muszę tam trochę bardziej namieszać (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) @Spawnm -Powalczę z kontrastem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) -404, będzie uzupełnione po pierwszym numerze, finalnie będzie tam podstrona zina. -usługi... jednak nie do końca czytelne, coś w tym kierunku pomyślę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cytat Proszę nie oceniać, kodu, bo to na razie tylko makieta - z pierwszego postu.
Ten post edytował dr_NO 27.12.2011, 23:34:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 21:20 |