![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Proszę was o ocenę mojego małego skryptu portalu społecznościowego, a zarazem poszukuję osoby do współpracy (grafika), najlepiej w moim wieku (15lat), który mógłby zaprojektować nowy layout strony.
www.znajomek.unixstorm.org może i nazwa trochę zrąbana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) można zawsze zmienić. Portal tworzony od zera, tylko przeze mnie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
login testowy: tester, hasło: tester;
Dlaczego uważasz, że należy najpier style, potem id/class? Po wcisnięciu zaloguj nie ma co się dziać, jeżeli nic nie podałeś. Po co oddzielac css,js,html od siebie ? <center>, bo nie wszędzie działa pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego uważasz, że należy najpier style, potem id/class? Nie chodzi o kolejność, a o umieszczanie stylów w osobnym pliku CSS. A nie razem w kodzie HTML. Tak samo JS, JS w ogóle nie powinno być widoczne w kodzie, szczególnie że korzystasz z jquery. Po zalogowaniu nie wiem jak miał wyglądać efekt końcowy, ale jest jakiś pieprznik w wyglądzie, w zasadzie nie ma co ocenić bo w zasadzie nic tam nie działa. Jeśli się uczysz, to wpisz w google coś w stylu "dev blog php" czy podobne, znajdziesz kilka dobrych linków na blogi, programistów PHP które opisują te i podobne założenia przy projektowaniu tego typu apliakcji jak i samego PHP. Poczytaj, przetestuj i kombinuj. Poza tym, nie napisałeś nic o tworzeniu tego projektu, jak go napisałeś, sam od podstaw, strukturalnie? obiektowo? Jakiś FW? Jaki, własny? Jest tam MVC? (to nie ironia). Ten post edytował !*! 26.12.2011, 18:16:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 11:53 |