![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 2 Dołączył: 19.02.2008 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
www.worstsite.pl
Ranking stron pod względem ilości błędów w kodzie HTML. Wprowadzony adres jest automatycznie walidowany przez W3C. Dla stron z błędami odczytywane są ,także automatycznie, title i description i w tej postaci publikowane w kolejności błędów. Proszę o ocenę. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
A ja po raz kolejny napiszę... To że worstsite.pl posiada PR3 wynikać może właśnie ze wzmocnienia poprzez backlink z forum, które ma PR5. Strona, która ma wysoki PR wskazuje od siebie na stronę z niższym i tym samym ją, spomiędzy innych porównywalnych, wyróżnia. Tak to obecnie, w dużym skrócie, wygląda. Backlinki pozostają, więc wystarczy, że jeszcze kilka wysoko cenionych "załatwisz" dla strony, i jeśli nie będzie poważnych zmian w algorytmie, masz bardzo silne wsparcie na tę i kilka innych fraz, które raczej nie wygasną zbyt szybko. Odpowiednie popracowanie i faktycznie, mimo silnej pozycji innych serwisów, możesz przed nie wyskoczyć. Jak już wspomniałem, ja potrafiłem zaplecze SEO wypozycjonować lepiej niż serwisy, które powinny być wzmacniane, bo przesadziłem ze zmianami "in plus" w nich, a jednocześnie te które miały być wzmacniane dostały wciery, bo było kilka błędów i uwierz, że ŻADEN nie był związany z poprawnością od strony standardów. Tyczyły właśnie wzajemnego linkowania, tego że ktoś skorzystał z treści u nas i zrobił się double content między innymi. Trzeba więc było zadbać, by to nasza treść była uznana za "lepszą" i "oryginalną". Powiedz jak to się ma do "standardów" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 10:15 |