![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2011 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Mam taki XML:
Gdy próbuję go wczytać za pomocą XMLReader przy pomocy takiego kodu:
oczywiście po dojściu do znaku & wywala mi się. Wypisując błędy:
linia 55 w kodzie to
a linia 1274 to
Od dwóch dni próbuję sobie z tym poradzić i nie mogę... Nie mam wpływu na to, że w XMLu zamiast jest . W jaki sposób sobie z tym poradzić. Gdy ręcznie podmieniłem na wszystko ziała jak talala... tylko, że ręczna zabawa odpada, bo pliczek XML ma być importowany automatycznie z serwera co 15 minut... W jaki sposób "podmienić" na w ciągu tak aby XMLReader się nie wysypywał. To samo dotyczy innych zabronionych znaków wymienionych tutaj link. No i jak postąpić gdy dajmy na to część znaków w pliku jest poprawnie zamieniona na , żeby po podmianie nie wyszło nam
Programistą nie jestem, a bawię się w php dla frajdy... Do tej pory wyprodukowałem coś takiego: http://boinc.pl/stats A omawiany problem, powstrzymuje mnie przed dodaniem statystyk wyścigowych... Ten post edytował TomaszPawel 20.12.2011, 13:16:57 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2011 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A konkretnie to jakbyś to zaimplementował?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 30.09.2025 - 05:30 |