![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie.
Zrobiłem strone w html i css. Nie nadawałem atrybutu wysokości dla div'ów. Gdy strona nie przekracza wysokości monitora jest okey... problem natomiast pojawia się gdy długość strony wykracza poza długość monitora, wtedy całą strona przesuwa się w lewo. Kurcze sam nie wiem co z tym fantem zrobić, może ktoś z Was podsunie mi jakiś pomysł? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 3 Dołączył: 3.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
yyy spróbuj usunąć z #TOP height:100%
Takie ustawienie powoduje że strona sobie automatycznie ustawia to co potrzebuje w zależności od wysokości (dopasowuje się, kiedyś miałem podobny problem.. i przy wartości Auto strona miała niestety tendencję do rozjeżdżania się (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ten post edytował rossecki 16.12.2011, 14:42:50 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
yyy spróbuj usunąć z #TOP height:100% Usunięte, problem pozostał :/ Problem może tkwić w tym że masz jakiegoś diva nie zamkniętego i do tego pusty bajt na początku pliku zobacz poprawnosc strony Dziękuję grzeee, zacznę od poprawy błędów. Co do pustego bajtu to bardzo możliwe, w kodzie źródłowym jest jakiś dziwny znaczek i trochę pustego miejsca, jednak jeszcze nie wiem jak to znaleźć... Ten post edytował james8 16.12.2011, 14:52:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 00:20 |