![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 366 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, mam nastepujacy problem - mam menu w jquery, sa 3 naglowki, a jak najezdzamy na ktorys to wysuwa sie podmenu z kolejnymi item'ami. Jak najade na ktorys item to wyswitla mi sie tooltip. Problem jest taki, ze ten tooltip pokazuje sie pod tym wysunietym menu i tylko czesc wystaje. Mam problem z tym aby tootip byl wyswietlany na wysunietym submenu. Czy z Was ktos bylby w stanie mi powiedziec co powinnam ustawic/ewentualnie co mogloby mi pomoc?
pzdr, misty |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 366 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej, wroce jeszcze raz do tego tematu bo sprawa tyczy sie tego samego wlasciwie. Mam ciagle to moje rozwijane menu, na jednej stronie mam "multi-select-listy" (z wykorzystaniem chosen jquery). i teraz problem jest taki ze jak rozwijam submenu to jest ono pod tymi multi=select-listami, mimo ze dla nich tez ustawilam z-index na 0. I moje pytanie jest takie-jesli oba te elementy maja z-index ustawione na 0 to czy ja moge jakos manipulowac ktory ma byc nad ktorym? moge jakies priorytety im nadac?
pzdr, misty |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 03:49 |