Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Profesjonalny sklep internetowy
dkk

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

Chcę założyć sklep internetowy i szukam najlepszego rozwiązania. Opcje jakie rozważam:

1. Kupno polskiego skryptu (np. cStore) i nawiązanie współpracy z programistą w celu przystosowania go do naszych potrzeb
2. Jak wyżej tylko posłużenie się skryptem np. OpenCart lub CubeCart - z tym, że to zagraniczne skrypty i wymagałyby trochę dostosowania do polskich warunków.

Proszę o opinie co byłoby lepsze?

Druga sprawa to gdzie znaleść dobrego programistę PHP? Oczywiśćie strona "zlecania przez net" itp. odpada (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) - to poważny projekt.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Uriziel01

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Dyskusja co do ceny jest tu nie na miejscu, autorowi tematu nie chodzi o jakąś surówkę tylko skrypt po wykonaniu odpowiednich wdrożeni i customizacji, jest to diametralnie większa różnica. Gotowe skrypty zazwyczaj trzymają się jakiejś tam pólki cenowej, autorskie pomysły i ich wdrożenia mogą kosztować nawet kilka razy więcej niż sam sklep. WSZYSTKO zależy tutaj od 'udziwnień' klienta. Ja sam pracuje nad pewnym skryptem sklepowym ale nie będe go polecał gdyż doskonale wiem że nie jest on popularny tutaj za oceanem (w stanach mamy mase klientów) i istnieją lepsze (a przede wszystkim tańsze) rozwiązania.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 7.10.2025 - 00:36