![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 366 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, mam nastepujacy problem - mam menu w jquery, sa 3 naglowki, a jak najezdzamy na ktorys to wysuwa sie podmenu z kolejnymi item'ami. Jak najade na ktorys item to wyswitla mi sie tooltip. Problem jest taki, ze ten tooltip pokazuje sie pod tym wysunietym menu i tylko czesc wystaje. Mam problem z tym aby tootip byl wyswietlany na wysunietym submenu. Czy z Was ktos bylby w stanie mi powiedziec co powinnam ustawic/ewentualnie co mogloby mi pomoc?
pzdr, misty |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 366 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czesc, dzieki za odpowiedz. Ale chyba tak to sie nie da. Do tooltipa uzywam bibiolteki ( i nie moge jej zmienic) wz_tooltip.js, a uzywa sie jej w ten sposob:
za pokazanie sie tooltipa jest odpowiedzialna ta metoda Tip, nie ma chyba sensu bym tu wklejala (choc niewielki, ale jednak) caly kod tego wz_tooltip'a. W tej bibiotece nie ma podzialu na css, w tym js sa ustawiane style. Sa w tym wz_tooltipie gdzie jest ustawiane to z-index (w jednym jest ustawiane na 0, w drugim na 1) - podmienilam tam na 999, ale to nie pomoglo. Swoja droga co mialoby to zmienic? wyswietlic jakos obok? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 19:40 |