![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy używacie?
Ja zaczynam używać - tak potężna aplikacja... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Speedy i reszta hejterów, narzekaczy, wszystko na nie, wszystko wiedzących profesorków, którzy nie chcą pomagać innym: odwalcie się.
albo... Weźcie mnie pochlastajcie, bo jestem ciekawy czy ludziom przypada do gustu to, co google robi. Czy poważnie zainteresować się googloskimi produktami... Produkty google wyrzynają nowe "koryta rzek" i mają wpływ na wygląd dzisiejszego "internetu"... Albo pochlastajcie mnie bo w ogóle żyję, albo czepcie się tramwaju. Po co piszecie jak macie gdzieś taki temat? Umarłby sobie spokojną śmiercią... Ale nie... flejm musi być :/ Bo co on pisze, google calendar - istnieje od zawsze i po co w ogóle o tym mówić :/ napisał tylko 2 linijki (tak 2 linijki, a co mam opisywać jak działa, jak można to wykorzystać), lepiej po raz tysięczny doradzać komuś jaką drogę w życiu ma wybrać. Heh... Spojrzenie na świat "geeka": wszyscy to kretyni i to nic, że nie rozumiem tematu innej osoby - bo to kretyn albo trol. Trole to wy - nabijacie się z tematu, nawet nie myśląc o czym jest, który mógłby wnieść coś do waszych łepetynek. Ale zaraz - zapomniałem pozjadali co niektórzy wszystkie rozumy, znają php, c, c#, c++, google go, java, javascript, jquery, umieją na rowerze jeździć, mają paszport polsatu i już pozornie głupi temat o google calendar jest poniżej co niektórych IQ... athabus - dziękuję za normalną odpowiedź. U mnie w firmie zaczynają prace nad a'la kalendarzem dla małych firm - np. dla dentystów, fryzjerów. Taki manager spotkań, terminów etc. W połączeniu z bazą klientów łatwo jest stworzyć coś fajnego ze statystykami etc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 23:15 |