![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym w title wstawić nazwę użytkownika, wykorzystując to że już napisałem komendę pobierającą z bazy kolumnę z użytkownikiem.
Ale wygląda że nie mogę tak zrobić, bo zamiast loginu w title wyświetla link do strony. A i jeszcze jedno, do czego jest przydatne w ogóle mysql_fetch_array? Przecież pobieram z bazy za pomocą, mysql_query, czy nie jest to walenie kota za pomocą młota? Trochę tego nie rozumiem, ale jako początkujący być może o czymś nie wiem. Kto mnie oświeci? Ten post edytował IIFF 11.12.2011, 23:22:44 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Uspokój się, proszę, weź głęboki wdech. Czytałem to wszystko, chodzi mi o logikę, bo że to utrudnienie i tak trzeba, bo tak mogę zrozumieć, ale nie widzę tutaj logiki. Po czytaniu Twoich ostatnich tematów na forum odnoszę wrażenie że mało w czym widzisz logikę. Może ty też trochę się uspokuj i przed założoniem kolejnego tematu/postu zastanów się jednak trochę nad nim.Cytat Mysql_query zwraca true lub false Zwraca też RESOURCE.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 22:47 |