![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, czy istnieją jakieś gotowe darmowe rozwiązania pozwalające na tworzenie tras, ustalanie ich cen i wyszukiwanie ?
Szczerze mówiąc to nie wiem pod jakim hasłem szukać, a raczej HAFAS przekracza możliwości finansowe mojego klienta:) ewentualnie wchodzi w grę jakiś niedrogi system dający podstawowe możliwości wyszukiwania tras i ustalania cen |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem przekonany że nie potrzebuje czegoś tak wielkiego, on będzie zadowolony jak wyszukiwarka będzie podobnie wyglądać (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Biorę pod uwagę opcje pisania tego samodzielnie ale jeśli istnieje coś gotowego to po co wynajdywać koło skoro mógłbym wykorzystać albo rozbudować coś istniejącego, poza tym będzie to szybciej zrobione, będzie to tańsze dla klienta niż ja bym miał od zera tworzyć. Dowiedziałem się że dochodzi jeszcze jedno wymaganie: trasy łączone, z punktu A do punktu B, przejazd zapewniany jest przez kilku przewoźników z przesiadkami |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 17:45 |