![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Skleiłem taki oto kod:
Na początku kasuję istniejący plik cookie i zaraz po tym tworzę nowy. Plik "dane", to plik zawierający końcówki linków do moich tematów, które są podstawiane w pętli niżej. Problem jest następujący: Pętla działa tylko pięć razy (pisze pięć postów w moich tematach i dalej nie chce działać). Czy macie pomysł co może być nie tak? Jak widać kombinowałem z timeout podając abstrakcyjne liczby ale to nie pomogło. Będę wdzięczny za każdą pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na samym początku skryptu, zaraz po <? wpisałem:
Skrypt niestety działa tak jak działał, jednak raz wykonuje 5, raz 7, raz 9 pętli. Być może nie zrozumiałem co miałem w kodzie zmienić, bo nie wyświetlają mi się żadne informacje, ani nawet"Startuje..." Program ma wykonywać ponad 60 pętli, po każdej 30 sekund przerwy a czy to w ogóle jest wykonalne? Może lepiej podzielić kod na kilka plików i odpalać każdy po kolei? EDYTUJĘ: Informacja się pojawiała, ale strona przeładowywała się i dla tego nie widziałem jej. Pojawia się: Staruje... Max czas wykonywania skryptu wynosi: 30 sek. Czyli nie udało się zmienić tej wartości. Jakakolwiek pomoc? nikt? nic? ? Ten post edytował bursztyn 6.12.2011, 19:26:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 18:07 |