![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ma ktoś z Was te cacko ja mam i powiem jestem zadowolony ciekawią mnie Wasze opinie na temat IPADA jak i samych komputerów firmy apple (na których praca programisty PHP) jest szybsza jak dla mnie.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kindle to jest do czytania książek. (za dużo na nim nie zdziałasz a to nie są moje słowa a Amazona)
Poczytaj jakie zastosowanie ma IPAD w prezentacjach czy w medycynie ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jak już tak wspomniałeś o Kindle. a Ipad1 16 giga można mieć już za 1000 zł jak wyjdzie IPAD3 to jeszcze taniej.. PS Twój linki to Ipad 2 generacji.. a Amazon Free przy ipadzie to nic.. a i mówisz, że 1 wersja jest słaba a wiesz przynajmniej jakie są różnice? nie ma ich za wiele relatywnie patrząc na cenę.. Jaszcze jedno co d apple to apple likwiduje powoli CD i dystrybucję oprogramowania w tej formie którą teraz znamy. Mamy przecież AppStore (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) I kwestią czasu kiedy wszyscy tak będą robić. Aż dziw, że wcześniej tak nie obniżano kosztów dystrybucji... Ten post edytował acztery 4.12.2011, 20:57:27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 13:17 |