![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ma ktoś z Was te cacko ja mam i powiem jestem zadowolony ciekawią mnie Wasze opinie na temat IPADA jak i samych komputerów firmy apple (na których praca programisty PHP) jest szybsza jak dla mnie.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mac na PC?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) typowy bełkot osoby która nigdy nie miała MACA. Zresztą to nielegalne.. Za to całkiem legalnie można mieć Windowsa... na Mac..
To nigdy nie będzie już mac tak samo jak trabant z silnikiem ferrari nie będzie ferrari.. @by_ikar Napisałem "by_ikar, gesty myszy,icloud,time machine, wiele pulpitów itp tak dzięki taki rzeczą masz szybszy dostęp do aplikacji dzięki czemu szybciej pracujesz." szybciej pracujesz nie programujesz... programowanie to kwestia umiejętności .. Nie wiem czy wiesz ale jeden mój kolega ma statek kosmiczny na strychu a w piwnicy lokomotywę napędzaną wodą ... ale to taka na marginesie .. Ostatnio ze znajomym też o tym gadałem zapierał się, że mac to syf itp. po jakimś czasie kupił mbp17 + IPADA i jest zachwycony.. TO WSZYSTKO KWESTIA PRZYZWYCZAJEŃ, ALE ŚMIEM TWIERDZIĆ, ŻE POPRACUJESZ KIEDYŚ NA MACU NP PRZEZ MIESIĄC ZMIENISZ ZDANIE.. (U KOLEGÓW SIĘ NIE LICZY) @marcio Ipad 1 16 Giga nie jest znowu taki drogi bez przesady ... Ten post edytował acztery 4.12.2011, 20:30:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 20:55 |