![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ma ktoś z Was te cacko ja mam i powiem jestem zadowolony ciekawią mnie Wasze opinie na temat IPADA jak i samych komputerów firmy apple (na których praca programisty PHP) jest szybsza jak dla mnie.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat @by_ikar, nikt Cię nie zmusza do polubienia ani Apple ani ich produktów, więc na czym polega Twój problem? Tak jak napisałem, każdy korzysta z tego, co lubi. A Tobie najwyraźniej przeszkadza wręcz, że ktoś lubi produkty jak i system od Apple. Co więcej, najwyraźniej uraziłem Cię żartem, ironią w postaci pryszczatego linuksiarza. Czyżbyś odebrał to zbyt osobiście? Tobie też kilka rzeczy umknęło, zwłaszcza kilka razy powtarzane przezemnie że dla mnie system jest taki jaki kto lubi, jaki mu odpowiada. Tyle że pisanie że tego systemu używają tacy ludzie, tego tacy, a jeszcze tamtego to już w ogóle tacy ludzie - najzwyczajniej mnie to irytuje i nie zawsze jestem w stanie obok czegoś takiego przejść spokojnie. A już pisanie że ma macu i to najlepiej za 7 tysięcy koduje się najszybciej, działa na mnie jak płachta na byka (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) twoją ironie zrozumiałem i ironicznie również ją przytaczałem. Przykro mi że tego nie wyczułeś i już z braku argumentów musiałeś przejść ad persona, no cóż, spodziewałem się tego (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cytat Wypominanie braków np. w pierwszym iPhone jest kompletnym ignoranctwem i brakiem znajomości tematu. Ktoś coś powiedział, ktoś gdzieś napisał i teraz wszyscy tacy mądrzy. Do tego nawet nie ma sensu się odnosić... Akurat kumpel ma wersję 3g, która pierwszą wersją nie jest, a mimo to dopiero od niedawna może zmieniać tapety. Ale spoko, masz rację, zresztą jak zwykle (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cytat Nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem tej dzikiej wręcz wrogości do maków, najczęściej reprezentowanej przez mocno ograniczone społeczeństwo (oj, żeby znów tego ktoś źle nie odebrał... wink.gif). Czy ja, albo ktokolwiek w tym wątku, zmuszam kogokolwiek do przesiadki na sprzęt Apple? Nie powiedział nikt że zmuszacie, ale piszecie infantylne bzdury, obok których niektórzy nie potrafią przejść obojętnie. "gdyby nie apple nadal byście się męczyli", "na których praca programisty jest szybsza", "masz w ogóle jakiś sprzęt tej marki że takie wnioski snujesz?", "tylko sprzęt. Może BMW to tylko auto?? ", "Większość z was doskonale wie, że połowa "nowych" rozwiązań w windows vista czy 7 to kopie funkcjonalności MacOS. Ale ciężko to przyznać, prawda?..." oraz masę innych sucharów których przytaczać już mi się nie chcę, sprawiają że nagonka na mac userów, nie konkretnie wszystkich, ale na tych właśnie fanatycznych, czyli @mls, @acztery między innymi. Znam ludzi którzy używają maca, jakoś można się z nimi dogadać, mają różnorodny sprzęt do różnorodnych zastosowań, nie mniej część z nich nie rzuca takimi tekstami i nie tworzy kultu apple. Ale właśnie są i fanatycy: Cytat Cóż, kiedyś była Amiga i były wojny fanów PC z fanami Amigi. Teraz mamy Apple vs PC. I tak jak kiedyś, tak i dziś, PCtowcy nie mogą przyjąć do wiadomości, że ktoś może korzystać z bardziej dopracowanego, przyjemniejszego oprogramowania na bardziej dopracowanej i zgranej platformie sprzętowej. Historia, jak widać, lubi się powtarzać... W 4 literach mam to z czego korzystasz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jak dla mnie możesz dziergać rylcem w glinie trójkąciki jak za sumerów. Więc nie przyjmowanie do wiadomości odpada, przyjąć do wiadomości nie mogę faktu że istnieją fanatycy między innymi jak ty, którzy uważają że tylko ich rozwiązanie jest słuszne, dzięki czemu programuje wam się szybciej. A no i dzięki czemu pryszcze czy ignorancja omija was bokiem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Zrób mi radochę, rzuć jakimś jeszcze jednym sucharem żebym mógł ze znajomymi (między innymi mac userami) się z ciebie jutro w pracy pośmiać (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował by_ikar 4.12.2011, 18:59:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 08:23 |