![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ma ktoś z Was te cacko ja mam i powiem jestem zadowolony ciekawią mnie Wasze opinie na temat IPADA jak i samych komputerów firmy apple (na których praca programisty PHP) jest szybsza jak dla mnie.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@by_ikar, nikt Cię nie zmusza do polubienia ani Apple ani ich produktów, więc na czym polega Twój problem? Tak jak napisałem, każdy korzysta z tego, co lubi. A Tobie najwyraźniej przeszkadza wręcz, że ktoś lubi produkty jak i system od Apple. Co więcej, najwyraźniej uraziłem Cię żartem, ironią w postaci pryszczatego linuksiarza. Czyżbyś odebrał to zbyt osobiście? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
To, że korzystałem od 1993 roku z systemów microsoftu jakoś Ci umknęło. Z własnej, nieprzymuszonej woli zmieniłem cały komputerowy "ekosystem" dopiero w 2006 roku. I od tego czasu zdecydowanie wolę pozostać przy tym co jest po prostu przyjemniejsze w użytku. Wypominanie braków np. w pierwszym iPhone jest kompletnym ignoranctwem i brakiem znajomości tematu. Ktoś coś powiedział, ktoś gdzieś napisał i teraz wszyscy tacy mądrzy. Do tego nawet nie ma sensu się odnosić... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem tej dzikiej wręcz wrogości do maków, najczęściej reprezentowanej przez mocno ograniczone społeczeństwo (oj, żeby znów tego ktoś źle nie odebrał... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ). Czy ja, albo ktokolwiek w tym wątku, zmuszam kogokolwiek do przesiadki na sprzęt Apple? Cóż, kiedyś była Amiga i były wojny fanów PC z fanami Amigi. Teraz mamy Apple vs PC. I tak jak kiedyś, tak i dziś, PCtowcy nie mogą przyjąć do wiadomości, że ktoś może korzystać z bardziej dopracowanego, przyjemniejszego oprogramowania na bardziej dopracowanej i zgranej platformie sprzętowej. Historia, jak widać, lubi się powtarzać... zobacz jak działa tablet htc,galaxy,sony a potem ipad zobaczysz ze ipad sprawia najfajniejsze wrażanie dla mnie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) każdy ma swój gust. Tu się, pewnie ku zdziwieniu co niektórych, nie zgodzę. Miałem przyjemność "zabawy" tabletami opartymi na Androidzie i są to bardzo ciekawe urządzenia. Niejednokrotnie lepszy ekran od tego w iPadzie, szczególnie w urządzeniach Samsunga i Sony. Bardzo fajnie jednak, jak dla mnie, prezentuje się Asus Transformer - genialne wręcz połączenie tabletu i sprzętowej klawiatury. Minus Androida jest tylko jeden - żaden z tych tabletów nie ma tak responsywnej klawiatury ekranowej jak iPad. Ale w przypadku urządzeń z klawiaturą sprzętową to akurat jest mały problem... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 11:34 |