![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ma ktoś z Was te cacko ja mam i powiem jestem zadowolony ciekawią mnie Wasze opinie na temat IPADA jak i samych komputerów firmy apple (na których praca programisty PHP) jest szybsza jak dla mnie.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Co to mojego fanatyzmu. Z apple jest tak jak się nie ma tego sprzętu to tych co go mają nazywa się fanatykami, jak go już masz to zmieniasz zdanie ... To jakieś przykazanie, że powtarza to większość "fanów" apple jak mantrę ? Kumpel ma iPhona, sporo się nim bawiłem, w pracy mam dostęp do mac booka, fajne ale nic po za tym. Tyle że dla mnie to jest sprzęt jak każdy inny i soft jak każdy inny. W przypadku iphona/ipada - masakryczne ograniczenia (od niedawna możecie legalnie tapetę zmieniać, gratuluje (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ), w przypadku pozostałego sprzętu - wygórowane ceny, które nie są adekwatne do samego sprzętu/oprogramowania. Używam windowsa/linuxa od początków dostępu do komputera. Jedne czego się nauczyłem, to fakt że twoje środowisko pracy jest takie jakie sobie sam zadbasz. System nie sprawia że jesteś inteligentniejszy czy szybszy, również nie myśli też za ciebie. Póki co, jeszcze nie te czasy. Design mnie nie rusza, nie mam w nawyku patrzeć się godzinami na pulpit. Dla mnie komputer + system to narzędzie pracy, a jeżeli moje narzędzie pracy może kosztować 1000zł (hardware) + 300zł (software) w porównaniu do 4-5 tysięcy, to dla mnie i wielu innych ludzi wybór jest oczywisty. Za 7 tysięcy to ja mam kilka komputerów. Monitor 27 cali to nie jest jakiś patent apple i takie kupić sobie można, tyle że w miejsce jednego 27cali wolałbym tak jak mam teraz 2x 21 cali LED za które dałem aż 800zł! A jak będę chciał używać mac osx to sobie go postawię i na takim sprzęcie jaki mam, nie płacąc za obudowę komputera 5x razy więcej niż się powinno. Od jakiegoś czasu wyznaję zasadę - w jakim stanie jest twój system, takim jesteś jego użytkownikiem. Zwisy twojego systemu @acztery musiało coś powodować, może twój sposób używania systemu to powodował? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Z mojej strony EOT, kolejny raz tego samego, od kolejnego fanatyka średnio chce mi się słuchać/czytać. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 23:50 |