![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ma ktoś z Was te cacko ja mam i powiem jestem zadowolony ciekawią mnie Wasze opinie na temat IPADA jak i samych komputerów firmy apple (na których praca programisty PHP) jest szybsza jak dla mnie.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Miałem w życiu tylko jedno urządzenia apple - iphona. I powiem tylko tyle - nigdy więcej. Iphona dość szybko wymieniłem na htd desire - mimo, że sam telefon gorszy (i znacznie tańszy) to jednak bardziej mi odpowiada android. Korzystałem z kilku innych, ale już nie swoich.
Do apple mam żal za to, że nie umożliwiał mi legalnego posługiwania się telefonem - bo apple wie lepiej czego mi potrzeba. Skończyło się na jailbreakowaniu. Doceniam wkład tej firmy w rozwój rynku. Może niewiele sami wymyślili, ale potrafili pewne pomysły dopracować, zebrać do kupy i wypuścić jako udany produkt pokazując nową drogę. Jednak obiektywnie trzeba oddać, że za ich sprzęt trzeba sporo przepłacać - w tej cenie można mieć znacznie lepsze produkty. Nie warto płacić za marketing, a później udowadniać całemu światu (i sobie), że dokonało się właściwego wyboru. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 11:00 |