![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Skleiłem taki oto kod:
Na początku kasuję istniejący plik cookie i zaraz po tym tworzę nowy. Plik "dane", to plik zawierający końcówki linków do moich tematów, które są podstawiane w pętli niżej. Problem jest następujący: Pętla działa tylko pięć razy (pisze pięć postów w moich tematach i dalej nie chce działać). Czy macie pomysł co może być nie tak? Jak widać kombinowałem z timeout podając abstrakcyjne liczby ale to nie pomogło. Będę wdzięczny za każdą pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź w php.ini, (podklejam przykładowe wartości z mojego), po za tym wywal tego sleep-a nie wiem czy nie wlicza się do czasu wykonania (tego nei jestem pewien)
max_execution_time = 4096 ; Maximum execution time of each script, in seconds max_input_time = 4096 ; Maximum amount of time each script may spend parsing request data max_input_nesting_level = 64 ; Maximum input variable nesting level memory_limit = 1024M ; Maximum amount of memory a script may consume (16MB) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 15:23 |