![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ma ktoś z Was te cacko ja mam i powiem jestem zadowolony ciekawią mnie Wasze opinie na temat IPADA jak i samych komputerów firmy apple (na których praca programisty PHP) jest szybsza jak dla mnie.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
@hwao: Rozwaliłeś mnie. Ja mam lapka + monitor 22" + kartka papieru + długopis. Bez obrazy (każdy ma to co lubi), ale chyba trochę przesadzasz z ilością sprzętu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Phpion to zależy co się robi, do samego php pewnie też by mi wystarczył jeden komputer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Często wymieniam części w komputerze więc 2gi pod 'serwer' jest składany z części starej maszyny roboczej. Mogę sobie tam protestować nowe rzeczy, skonfigurować i popatrzeć jak działają. Do pisania aplikacji na iPad'a niestety wymagany jest jakiś sprzęt z macos'em (xcode tylko działa na macos'ie), dodatkowo moim zdaniem na macos'a są po prostu przyjemniejsze aplikacje do frontend/grafiki niż na windowsie, wiec czemu nie skorzystać? Zrób zdjęcie i wrzuć je tutaj (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Wrzucę jak tylko złożę biurko, czekam na części od stolarza - fotka poleci do tematu "moje stanowisko pracy" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cytat ja imac 27 i mbp13 pro + IPAD wszystko zsynchronizowanie działa pięknie.. I to jest największa zaleta macos'a, mam nadzieje ze w windows8 wprowadzą tego odpowiednik (korzysta z logowania @live) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 00:39 |